Naslovna | Ministar Lasić uputilo čestitku u povodu Dana pravosuđa u Županiji Zapadnohercegovačkoj
Ministar Lasić uputilo čestitku u povodu Dana pravosuđa u Županiji Zapadnohercegovačkoj
Objavljeno: 28.3.2024. 10:41:00 Autor: administrator

U povodu 1. travnja – Dana pravosuđa u Županiji Zapadnohercegovačkoj, ministar pravosuđa i uprave Vjekoslav Lasić, uputio je čestitku predstavnicima i djelatnicima pravosudnih tijela, kao i svima onima koji su zaslužni za uspostavu sudske vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

“Svjestan važnosti pravosudnog sustava, uvjeren sam kako samo zajedničkim naporima i konstruktivnim dijalozima možemo izgraditi još efikasniji i neovisniji sustav u službi građana, stup demokratičnosti i oslonac uspostavljenog demokratskog uređenja na predstojećem europskom putu Bosne i Hercegovine.

Stoga, u povodu Dana pravosuđa, zahvaljujem svima koji ulažu svakodnevne napore, zalažući se za jednakost, nepristranost i pravičnost, čime osiguravaju podjednak pristup svim građanima u ostvarivanju svojih zakonom zajamčenih prava”, kazao je ministar Lasić.

Podsjetimo da je prije 26 godina, Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke, 1. travanj - proglašen je Danom pravosuđa u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

®© Sva prava pridržana Ministarstvo pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke 2022. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.