Naslovna | Zapaljene svijeće i položen vijenac u znak sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje i sve žrtve Domovinskog rata
Zapaljene svijeće i položen vijenac u znak sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje i sve žrtve Domovinskog rata
Objavljeno: 17.11.2023. 14:35:00 Autor: administrator

U znak sjećanja sve na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, izaslanstvo Vlade Županije Zapadnohercegovačke, predvođeno predsjednikom Vlade Predragom Čovićem, zapalilo svijeće i položilo vijenac na Trgu širokobrijeških žrtava.
Uz predsjednika u izaslanstvu Vlade, bili su dopredsjednica Vlade i ministrica financija Blagica Leko, ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Mladen Begić, ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Daniela Perić, ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Zvonimir Širić, ministar pravosuđa i uprave Vjekoslav Lasić i ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Tomislav Pejić.

auto

Podsjetimo kako je ovo je 32. godina da se s tugom ali i posebnim ponosom sjećamo žrtve grada heroja Vukovara, kao i Škabrnje, mjesta nezapamćenog stradanja branitelja i civila.

®© Sva prava pridržana Ministarstvo pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke 2022. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.