Naslovna | Potpisan „Sporazum o međusobnim pravima i obvezama u implementaciji Modela sufinanciranja stručnog usavršavanja na kantonalnom nivou“
Potpisan „Sporazum o međusobnim pravima i obvezama u implementaciji Modela sufinanciranja stručnog usavršavanja na kantonalnom nivou“
Objavljeno: 20.7.2023. 11:12:00 Autor: administrator

Nakon što je Vlada Županije Zapadnohercegovačke prihvatila prijedlog „Sporazuma o međusobnim pravima i obvezama u implementaciji Modela sufinanciranja stručnog usavršavanja na kantonalnom nivou“, predložen od strane Agencije za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine, ministar pravosuđa i uprave Vjekoslav Lasić, po ovlaštenju Vlade Županije i Refik Begić, direktor Agencije,  potpisali su isti.


Potpisanim Sporazumom za 2023. godinu osigurava se organizacija i realizacija stručnog obrazovanja i usavršavanja državnih službenika i namještenika uposlenih u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj.
Sredstva za realizaciju Sporazuma osigurala je Vlada Županije u Proračunu za 2023. godinu, na proračunskoj poziciji Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke.

®© Sva prava pridržana Ministarstvo pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke 2022. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.