Naslovna | Ministar Lasić uručio Povelju o imenovanju notaru Kolobariću
Ministar Lasić uručio Povelju o imenovanju notaru Kolobariću
Objavljeno: 20.7.2023. 9:46:00 Autor: administrator

Prisežući riječima: "Prisežem da ću službu notara obavljati tako što ću štititi ustav i zakon i da ću službu obavljati nepristrano, savjesno, neovisno i čuvajući poslovnu tajnu", Stanko Kolobarić,  položio je Prisegu, nakon čega mu je ministar pravosuđa i uprave Vjekoslav Lasić, uručio Povelju i Rješenje o imenovanju notara sa službenim sjedištem na području Županije Zapadnohercegovačke – grad Široki Brijeg.

Ovim činom, odnosno uručenjem Povelje o imenovanju, imenovani notar dužan je u roku 60 dana uspostaviti notarski ured i otpočeti sa službom.
Uručujući Povelju, ministar Lasić, notaru Kolobariću poželio je uspjeh u radu, kao i visoku razinu nepristranosti, savjesnosti i profesionalnosti u obavljanju notarske službe.
Današnjim činom imenovanja notara na upražnjenu notarsku poziciju sa službenim sjedištem u Širokom Brijegu, nastavljena je puna popunjenost notarskih mjesta u skladu s Uredbom o broju i službenom sjedištu notara za područje Županije Zapadnohercegovačke.

 

®© Sva prava pridržana Ministarstvo pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke 2022. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.