Naslovna | Članovi Vlade Županije Zapadnohercegovačke posjetili Kutak sreće
Članovi Vlade Županije Zapadnohercegovačke posjetili Kutak sreće
Objavljeno: 5.7.2023. 15:29:00 Autor: administrator

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović, ministar pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke Vjekoslav Lasić, ministrica financija Blagica Leko, ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Mladen Begić, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Tomislav Pejić, te ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Zvonimir Širić i posjetili su danas Kutak sreće.

Kutak sreće osnovan je 2021. godine, a osim kafića, uređene su prostorije u kojima Udruga osoba s invaliditetom Županije Zapadnohercegovačke sa svojim članovima organizira sportsku, glazbenu, likovnu i rehabilitacijsku sekciju, čime je kvaliteta njihovog života znatno poboljšana.

Predsjednica Udruge invalida Županije Zapadnohercegovačke Zora Mikulić je ovom prigodom članovima Vlade predstavila rad same Udruge ali i Kutka sreće, te ih upoznala  s problemima s kojima se susreću članovi ove Udruge u svakodnevnom životu.

Također je naglasila važnost inkluzije osoba s invaliditetom, zahvalivši se na kontinuiranoj potpori koju Vlada Županije Zapadnohercegovačke pruža ovoj Udruzi u provođenju planiranih projekata.

Predsjednik je pohvalio rad ove Udruge koji je prepoznat ne samo među njenim članovima, nego i u široj društvenoj zajednici.

Postojanje ovakvog jednog objekta je od velikog značaja, te je osobama s invaliditetom olakšalo život u svakom pogledu, o čemu najbolje svjedoči sreća na njihovim licima, stoga Vlada Županije će i nadalje podržavati rad Udruge invalida ŽZH, kazao je predsjednik Čović.

®© Sva prava pridržana Ministarstvo pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke 2022. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.