Naslovna | Druženje s medijima na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru
Druženje s medijima na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru
Objavljeno: 4.5.2023. 14:09:00 Autor: administrator

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije,  u sklopu 24. međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, organizirao je "Druženje s medijima" na štandu Županije Zapadnohercegovačke.

Uz mnogobrojne predstavnike medija i gospodarstvenika s područja Županije Zapadnohercegovačke, štand je posjetio i ministar pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke, Vjekoslav Lasić, zajedno s kolegama: ministricom obrazovanja, znanosti, kulture i športa Danielom Perić, ministar gospodarstva Dariom Sesarom, te ministrom  prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Zvonimirom Širićem.

Napominjemo kako se Županija Zapadnohercegovačka, zajedno s gradovima Široki Brijeg i Ljubuški i općinama Grude i Posušje, predstavlja  na ovogodišnjem Sajmu pod nazivom “West Herzegovina Green Adventure”, a bogata turistička ponuda i sadržaji koje Županija nudi privukli su i ove godine veliki broj posjetitelja.

®© Sva prava pridržana Ministarstvo pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke 2022. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.