Naslovna | Ministar Lasić održao radni sastanak s rukovoditeljima pravosudnih tijela
Ministar Lasić održao radni sastanak s rukovoditeljima pravosudnih tijela
Objavljeno: 25.4.2023. 15:06:00 Autor: administrator

Vjekoslav Lasić, novoizabrani ministar pravosuđa i uprave u Vladi Županije Zapadnohercegovačke, zajedno sa svojim pomoćnikom za pravosuđe Denisom Primorcem, održao je radni sastanak s rukovoditeljima pravosudnih tijela Županije Zapadnohercegovačke, Katicom Artuković, predsjednicom Županijskog suda u Širokom Brijegu, Ivankom Kopilaš, predsjednicom Općinskog suda u Širokom Brijegu, Ankicom Čuljak, predsjednicom Općinskog suda u Ljubuškom, te Vesnom Ćavar, glavnom tužiteljicom Tužiteljstva Županije.

Radni sastanak je održan s namjerom sagledavanja svih relevantnih aspekata koji mogu u konačnici doprinijeti unaprjeđenju organizacije i poslovanja pravosudnih tijela u okviru zakonskih mjerodavnosti, osobito u pogledu osiguravanja materijalno tehničkih uvjeta za rad istih.

Svjesni važnosti neovisnog i efikasnog pravosudnog sustava, sudionici radnog sastanka su se složili kako će u narednom razdoblju uložiti zajedničke napore koji će doprinijeti izgradnji još efikasnijeg i stabilnijeg pravosudnog sustava Županije Zapadnohercegovačke.

®© Sva prava pridržana Ministarstvo pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke 2022. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.